Monopoly City Game & Borrelboot

Gezellig met familie of vrienden een dagje uit in Utrecht en een beetje aan teambuilding doen? Speel de Monopoly City Game en maak aansluitend een schitterende rondvaart door de grachten van Utrecht in onze Borrelboot. Geniet tijdens de vaartocht van lekkere hapjes en drankjes en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een waar avontuur.

Tijdens de Monopoly City Game speelt u in teams tegen elkaar. Het gaat er om zo veel mogelijk gebouwen in uw vastgoedportefeuille te krijgen. U en uw teamleden krijgen meerdere GPS smartphones en portofoons mee. Op uw smartphone ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Na afloop van het spel stapt u aan boord van onze comfortabele Borrelboot voor een pittoreske rondvaart door Utrecht. Aan boord vindt u een lekker ‘gluhwijntje’, een bockbiertje en wat toast en salades. Nu wordt het tijd om onze hoofdprijs te overhandigen aan het best presterende team.

   Inclusief:
– Monopoly City Game – gegarandeerde teambuilding
– Professionele begeleiding
– Smartphones en portofoons
– 1,5 uur durende Borrelboot vaartocht
– Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
– Locatie hartje Utrecht
– Leuke prijs voor het beste team

Klik hieronder voor een vrijblijvende offerte:

Vrijblijvende offerte

Wilt u eerst meer informatie, vult u dan hiernaast het formulier in.
Of bel ons op: 085-7325736.