Winter Rondleiding & Warme Chocoboot

Geniet deze winter van een avontuurlijke en boeiende winter rondleiding door de binnenstad van Utrecht en sluit uw bedrijfsuitje of groepsuitje af met een heerlijke rondvaart inclusief culinaire lekkernijen. Onze Warme Chocoboot ligt voor u klaar inclusief de meest voortreffelijke winterhapjes en bockbiertjes. Maar voordat het zover is, zal onze professionele gids u de meest markante plekken van Utrecht laten zien en deze voorzien van boeiende anekdotes.

U wordt van harte welkom geheten op een centrale locatie met koffie en gebak. Onze gids zal zich weldra bij uw gezelschap voegen om u uit te nodigen voor een gezellige winter rondleiding. Utrecht is meer dan alleen de Dom en de prachtige werfkelders aan de Oudegracht. Op elke hoek in het centrum ontdekt u weer een ander interessante verhaal over de geschiedenis van de stad. Na een wandeling van twee uur stapt u aan boord van onze Chocoboot om even lekker bootje te varen.

Geniet van de warme chocola met een scheutje rum, de blokjes kaas en allerlei andere lekkere hapjes. Met de mooie verhalen van onze gids in het achterhoofd, ziet u de stad weer eens van een hele andere kant.

Dit gezellige winteruitje en groepsarrangement wordt geheel op maat voor uw gezelschap  georganiseerd. Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht bij onze medewerkers!

 Inclusief:
– Welkom met koffie/thee en gebak
– Winter Rondleiding met professionele gids
– Rondvaart Warme Chocoboot
– Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
– Warme choco met rum, bockbier, blokjes kaas en andere lekkernijen aan boord!
– Locatie hartje Utrecht

Prijs:
10 – 19 personen € 45,00 p.p. excl. BTW
20 -> personen € 40,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Klik hieronder voor een vrijblijvende offerte:

Vrijblijvende offerte

Wilt u eerst meer informatie, vult u dan hiernaast het formulier in.
Of bel ons op: 085 – 73 25 736.