Wittevrouwensingel 95, 3514 AL Utrecht0857325736 / 0641903913

Wie is de WinterRat & Glühweinboot

Het ideale groepsuitje en bedrijfsuitje voor deze herfst en winter! Samen met Domstad Evenementen nemen we u deze herfst en winter mee naar de prachtige binnenstad van Utrecht waar het enige echte ‘Wie is de WinterRat’ spelprogramma wordt georganiseerd en waar u na afloop van het spelprogramma geniet van lekker bootje varen door de Utrechtse grachten. U wordt ontvangen met warme chocomel en daarna leggen de begeleiders de regels van het spel uit.

Bij ‘Wie is de WinterRat’ draait alles om de teamprestatie. In groepen gaat u diverse opdrachten uitvoeren en binnen elk team is een saboteur aanwezig die heimelijk uw teamprestaties en motivatie onderuit probeert te halen. Deze ‘sneaky’ Rat is van te voren op de hoogte gebracht van zijn speciale rol in het spel. Uiteraard horen bij een echte “Wie is de WinterRat” een paar ludieke, grappige of juist uitdagende opdrachten.

Nadat de teamprestaties zijn geleverd, stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart door de Utrechtse grachten. Aan boord worden de winnaars bekend gemaakt en de ‘Wie is de WinterRat’ hoofdprijs zal overhandigd worden. Ook komt u te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus veel talent heeft gehad voor list en bedrog.

 

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Ontvangst met warme chocomel
– Wie is de WinterRat spelprogramma
– Rondvaart door Utrecht met Glühwein aan boord
– Bier, frisdrank en snacks
– Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
– Locatie hartje Utrecht
– Prijs voor het beste team en de slimste Rat
– Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!


Prijs:
10 – 19 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
20 -> personen € 42,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Klik hieronder voor een vrijblijvende offerte:

Vrijblijvende offerte

Vote Now

Wilt u eerst meer informatie, vult u dan hiernaast het formulier in.
Of bel ons op: 085-7325736.

Comments are closed.

NederlandsEnglishDeutschFrançais
Contact of vragen?
close slider