Tijdens de tocht

Veelgestelde vragen

Je vindt hier alle antwoorden op vragen voor tijdens de tocht. Bekijk hieronder alle informatie of neem contact op als je vraag er niet tussen staat.

Uit welke op- afstapplaatsen kan ik kiezen?

Er zijn verschillende op- en afstapplaatsen beschikbaar. Voor op- en afstapplaatsen anders dan de Wittevrouwensingel geldt een toeslag vanaf 15,- per boot per op- en afstap. De volgende op- en afstapplaatsen zijn beschikbaar:

  • Wittevrouwensingel 95 (standaard, gratis)
  • De Weerdsluis (15,-)
  • Ledig Erf/Oosterkade (30,-)
  • Centraal Museum (30,-)
  • Spoorwegmuseum (15,-)
  • Paardeveld (15,-)

Kaart bekijken met de op- en afstapplaatsen

Voor het bespreken van andere op- en afstapplaatsen dan hierboven genoemd neemt u contact op.

 

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen?

We hebben een ruime ervaring met het omgaan met eet- en dieetwensen. Of het nou om vegetarische gasten gaat of om een dieet dat om lactosevrij, glutenvrij of pindavrij voedsel vraagt. Geef in het aanvraagformulier de dieetwensen door zodat wij het in orde kunnen maken.

Wordt er gevaren met minder goed weer?

We varen met open boten die voorzien kunnen worden van gehele of gedeeltelijke overkapping. Varen bij minder weer is dus gewoon mogelijk.

Slechts bij zeer slechte weersomstandigheden (zoals bij een weeralarm) kunnen we in overleg besluiten om een vaartocht af te gelasten. In dit geval brengen wij geen annuleringskosten in rekening. In overleg kunnen we dan een nieuwe datum bepalen.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen aan boord?

Wanneer u een losse rondvaart boekt bent u hier vrij in. Ook glazen, borden en bestek verzorgt u dan zelf. Het is niet toegestaan aan boord zelf te koken/bakken met eigen gasbranders en/of barbecues. We verwachten dat u na afloop alles opruimt: hiervoor hebben we een vuilnisemmer aan boord, wij nemen wel de vuilniszak mee van boord.

Let op: het is niet toegestaan sterke drank aan boord mee te nemen.

Is muziek toegestaan aan boord?

Nee, helaas is versterkte muziek aan boord niet toegestaan. Dit is conform de regels van de Gemeente Utrecht.

085 7325736 / 06 41903913
mail@lekkerbootjevaren.nl
Wittevrouwensingel 95
3514 AL, Utrecht