Op- en afstapplaatsen in Utrecht

Onze vaste opstapplaats in Utrecht is aan de Wittevrouwensingel ter hoogte van nummer 95, tegenover de parkeergarage Grifthoek.

Er zijn natuurlijk ook andere op- en afstapplaatsen in het centrum van Utrecht, we kunnen je ophalen en afzetten bij de volgende locaties:

 

Instructies opstappen Hoog Catharijne

De steiger is onder het winkelcentrum van Hoog Catharijne.

Onder het Hampton:

https://g.page/HamptonUtrecht?share

Loop dus langs de autoweg, dan zie je halverwege onder het winkelcentrum een trap naar de steiger.

Routebeschrijving naar Wittevrouwensingel 95

Per auto

Vanaf de A2
Hier neem je afslag “Utrecht Noord” en volg je de ringweg N230. Deze rij je helemaal af tot aan het Robert Kochplein. Op deze rotonde ga je rechtsaf de Darwindreef op. Na het spoor heet deze weg de Eykmanlaan. Volg deze weg tot aan de rotonde (Eykmanplein) en ga hier rechtdoor. Dit is de Blauwkapelseweg. Volg de weg om het Griftpark tot de driesprong. Ga hier rechtsaf, dit is de Wittevrouwensingel.

Vanaf de A27
Hier neem je de afslag “Veemarkt”, richting Utrecht stad. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Je rijdt over het spoor naar de tweede rotonde. Bij deze rotonde (Eykmanplein) ga je linksaf (driekwart rond) naar de Blauwkapelseweg. Volg de weg om het Griftpark tot de driesprong. Ga hier rechtsaf, dit is de Wittevrouwensingel.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station, loop je eerst naar busstation centrumzijde. Daar neem je lijn 4 richting Voordorp. Stap uit bij halte “Kleine Singel” op de Kleine Singel. Loop over deze weg terug naar waar de bus vandaan kwam. Op de driesprong ga je schuin rechtsaf en je loopt op de Wittevrouwensingel. Na circa 70 meter aan de rechterkant zit ons kantoor, daar tegenover zie je onze boten liggen.

Parkeren

Na ongeveer 60 meter vind je links de boten en rechts de ingang van de parkeergarage ‘de Grifthoek‘, de goedkoopste parkeergarage van het centrum van Utrecht.

Let op: In de omgeving van de boten is het betaald parkeren tot 23 uur. Op zondag is parkeren gratis.