Wittevrouwensingel 95, 3514 AL Utrecht0857325736 / 0641903913

Op- en afstapplaatsen in Utrecht

Onze vaste opstapplaats in Utrecht is aan de Wittevrouwensingel ter hoogte van nummer 95, tegenover de parkeergarage Grifthoek.

Er zijn natuurlijk ook andere op- en afstapplaatsen in Utrecht, we kunnen u natuurlijk ook op ophalen en afzetten bij de volgende locaties:De Weerdsluis, de Gaardbrug, Ledig Erf, Centraal Museum of Spoorwegmuseum.  Bij de locatie Weerdsluis bieden we de mogelijkheid om het Café Weerdzicht-arrangement te nemen: Verzamelen vooraf met een drankje en/of afsluiten met koffie en thee.

Kijk voor een overzicht van alle op- en afstapplaatsen op de kaart.

Routebeschrijving naar Wittevrouwensingel 95:

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station, loopt u eerst naar busstation centrumzijde, daar neemt u lijn 5 richting Voordorp. Stap dan uit bij halte “Kleine Singel” op de Kleine Singel. Loop over deze weg terug naar waar de bus vandaan kwam. Op de driesprong bij de stoplichten schuin rechtsaf gaan over de Wittevrouwensingel, na circa 50 meter aan de rechterkant zit ons kantoor, daar tegenover ziet u onze boten liggen.

 

Per auto

Vanaf de A27:
Hier neemt u de afslag “Veemarkt”, richting Utrecht stad. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Bij de tweede rotonde (Eykmanplein) gaat u links af (driekwart rond) naar de Blauwkapelseweg. Volg de weg om het Griftpark tot de driesprong met verkeerslichten. Ga hier rechtsaf, dit is de Wittevrouwensingel.  Na 80 meter vindt u links de boot en rechts de ingang van de parkeergarage.

Vanaf de A2:
Hier neemt u afslag “Utrecht Noord”, en volgt u de ringweg N230. Deze rijdt u helemaal af tot aan het Robert Kochplein, met links het Tuincentrum Intratuin. Op deze rotonde gaat u rechtsaf de Darwindreef op. Na het spoor heet deze weg de Eykmanlaan. Volg deze weg tot aan de rotonde (Eykmanplein) en ga hier rechtdoor. Dit is de Blauwkapelseweg. Volg de weg om het Griftpark tot de driesprong met verkeerslichten. Ga hier rechtsaf, dit is de Wittevrouwensingel.  Na 80 meter vindt u links de boot en rechts de ingang van de parkeergarage.

Let op: In de omgeving van de boten is het betaald parkeren tot 23 uur. Op zondag is parkeren gratis.

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch