Wittevrouwensingel 95, 3514 AL Utrecht0857325736 / 0641903913

Info & tarieven brunch boot Utrecht

Yoghurt Barn Utrecht Brunch boot

De brunch van de Yoghurt Barn, is er één waar men vanuit het hele land voor naar Utrecht komt. Lekkerbootjevaren.nl biedt dit nu ook aan in een arrangement, inclusief 2 uur varen door de grachten van de Domstad!

Verwen jezelf samen met je vrienden, familie of collega’s want je wordt aan boord getrakteerd op diverse loei lekkere combinaties van biologische yoghurt specials met hun befaamde hangop.

Als iedereen bij de Brunch boot aan boord is, heet de schipper jullie allen welkom, waarna de trossen los gaan.

Vervolgens varen we richting de Utrechtse binnenstad waar de Yoghurt Barn alle vers bereide producten aan boord brengt.  De loei lekkere vaart gaat beginnen:

Diverse combinaties van biologische yoghurt specials met hun befaamde hangop, denk hierbij aan een Merry Berry, Brownie Bango of Crazy Cookie!  Verder wordt je verwend met oerbrood van het Vlaamsch Broodhuys, een vers croissantje en een Bionina of Bionade voor de stevige dorst.

Aan boord is water en thee onbeperkt verkrijgbaar. Als laatste kun je nog genieten van een heerlijke brownie terwijl alle Utrechters je verlekkerd aankijken vanaf de werf terrassen. Kortom, met deze brunch kun je ongegeneerd lekker, maar ook gezond genieten en is dit de ideale optie om er eens goed op uit te trekken.

Tarieven Brunch boot in Utrecht

Het tarief voor de Brunch boot bedraagt € 41,50 per persoon.
Dit tarief is inclusief rondvaart, schipper, catering, drank en BTW.

Het starttarief voor de Brunch boot bedraagt € 360,00. Vanaf 9 personen geldt het reguliere tarief van € 41,50 per persoon.

De brunch boot vaart duurt 2 uur.

Tarieven zijn inclusief Brunch, water & thee, schipper en BTW. Als u bij ons reserveert, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Brunch boot extra informatie

  • Duur: 2 uur (in overleg is langer varen uiteraard mogelijk)
  • Locatie: Utrecht
  • Ook geheel te overdekken bij minder weer
  • Vaarperiode: 1 maart t/m 30 november
    (december t/m februari op aanvraag)

Comments are closed.

NederlandsEnglishDeutschFrançais
Contact of vragen?
close slider