Info & tarieven van de Lunch boot in Utrecht
Verplaats je lunch eens naar buiten! Geniet van een geheel verzorgde lunch aan boord bij de Lunch boot van Lekkerbootjevaren.nl waarbij het prachtige Utrecht aan je voorbij trekt. Ideaal voor bedrijven die eens ergens anders willen lunchen, maar ook perfect voor het middag programma van een familie- of vrijgezellenuitje.
Onze broodjes voor de Lunch boot worden samengesteld uit 6 verschillende broodjes uit de Pyreneeën en Frankrijk, authentiek en uniek van smaak, ambachtelijk bereid en dagelijks vers gebakken. Volledig verzorgd door ‘Sandwich Stories‘. Een locale unieke onderneming die alweer jaren met alle plezier onze lunches voorbereid.
De Lunch boot vaart gedurende 2 uur door de Utrechtse grachten en is het hele jaar te boeken. ’s Winters varen we zelfs overdekt en met verwarming!

Onze koks maken de combinatie brood met bijpassend beleg verdeeld over een aantal verschillende trays, te weten : vis, vlees, vega of free.
In een houten kratje zitten 12 kleinere broodjes en is genoeg voor 3 personen. Verpakt in speciaal voor ons op maat gemaakte decoratieve houten trays en vetvrij papier, om de broodjes hygiënisch te vervoeren, knapperig & vers te houden, kunnen ze zo bij u op tafel gezet worden.
Op de tray zit statiegeld en alleen het papiertje gaat dus in de recycle bak.
Onze lunch voor de Lunch boot bestaat uit 4 broodjes p.p. Onderaan de pagina vindt u een greep uit het assortiment.
Totale score:
Evaluaties worden achteraf ingevuld.
hierboven ziet u het totale gemiddelde cijfer.
Per onderdeel:
Tarieven Lunch boot Utrecht
Het tarief voor de Lunch boot bedraagt € 39,95 per persoon.
Het minimumtarief (8 personen of minder) voor de lunch boot bedraagt € 350,00 all-in.
Vanaf 9 personen aan boord is het tarief van € 39,95 per persoon van toepassing.
Tarieven zijn inclusief lunch, fruit, frisdrank, koffie, thee, schipper en BTW. Als u bij ons reserveert, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Lunch boot extra informatie
- Duur: 2 uur (in overleg is langer varen uiteraard mogelijk)
- Inclusief koffie, thee, diverse frisdranken en fruit.
- Dieet & allergiewensen? Geen probleem!
- Locatie: Utrecht
- Ook geheel te overdekken bij slechter weer
- Vaarperiode: 1 maart t/m 30 november
(december t/m februari op aanvraag)
Indien u tijdens de Lunch boot alcoholische drank wenst (bier/witte wijn/rode wijn/ rosé), bedragen de extra kosten hiervoor € 9,00 euro per persoon voor de hele vaart.
Menu
– MEAT –
Carpaccio van Runderhaasjes
Handgesneden Angus Diamanthaas verfijnd met huisgemaakte basilicum pesto, Parmezaan & rucola.
Prociutto Crudo
Prosciutto met mascarpone, sud ’n sol tomaatjes, balsamico-siroop, rucola & pijnboompitten.
Vitello Tonnato
Carpaccio van kalfsfricandeau afgemaakt met tonijn-citroen-crème & kappertjes.
Gegrilde Kippendijtjes
Biologische kippendijtjes met gekonfijte uitjes, radijsscheuten, Romano sla & sesamzaadjes.
Spianata Romana
Spianata Romano met belegen kaas, fijngesneden knapperige groente & zoete paprika pesto.
Crispy Pancetta & Groene Asperges
Crispy pancetta met gegrilde asperges, wasabimayonaise, rucola & geschaafde Parmezaanse kaas.
– FISH –
Gravad Lax
Carpaccio van zalm met dille mosterd crème fraîche, knapperige ijsbergsla & kappertjes.
Albacore Tonijn
Sashimi van lijngevangen Albacore tonijn met wakame, geroosterde sesam dressing & wasabi furikaka.
Wilde Zalm
Ceviche van rode Sockeye zalm met lemongrass, chilipeper, olijfolie & knapperige ijsbergsla.
Spicy Gamba’s
Gegrilde gamba’s met huisgemaakte atjar van groenten, curry spread & geroosterde sesam.
– VEGA –
Utrechtse Kaas
Ambachtelijke belegen Doruvael kaas met Dijonnaise, knapperige ijsbergsla & alfalfa.
Gegrilde Groenten
Gegrilde biologische courgette en aubergine, zoete-parika pesto, rucola & pompoenpitten
Geitenkaas
Zachte geitenkaas met gekonfijte vijgen, cranberry’s, walnoten, tuinkers & balsamico-honing.
Gemarineerde Tofu
Gegrilde tofu met Aziatische sla, edamame & gember-pinda spread.
Humus – Tomaat
Humus van biologische kikkererwten, pruimtomaatjes, rucola & pijnboompitten.
Gegrilde Groene Asperges
Groene asperges met wasabimayonaise, gekookt ei, rucola & geschaafde Percorino kaas.
Bretonse Brie
Brie uit Bretagne met witlofsla, gebakken gekruide appel, walnoten & imkerhoning.
Gebakken Paddenstoelen
Gebakken paddenstoelen met frambozenspread, Percorino, rucola & pijnboompitten
Comments are closed.