Wittevrouwensingel 95, 3514 AL Utrecht0857325736 / 0641903913

Waterdicht, een poëtische rondvaart

Waterdicht 2Varen en naar gedichten luisteren op de Utrechtse grachten

Een poëtische rondvaart door Utrecht. Waterdicht is een Utrechts initiatief voor iedereen die de stad eens door dichterlijke bril wil bekijken. Utrecht is een stad van schrijvers en dichters. Velen daarvan hebben zich door de mooie Utrechtse grachten en singels laten inspireren.

Op de Waterdicht boot worden gedichten voorgedragen die een relatie hebben met de plekken waar we langs varen. Dit geeft een originele en inspirerende kijk op de binnenstad van Utrecht.

Waterdicht is als een extra arrangement aan boord te boeken. U kunt dus allerlei vaartochten combineren met de dichter aan boord. Heeft u interesse in waterdicht? Kies dan in het aanvraagformulier uw gewenste type vaartocht en vermeld bij het bijzonderheden veld dat u ook Waterdicht aan boord wilt.

Info en tarieven Waterdicht

U kunt dus uw vaartocht volledig samenstellen aan de hand van de verschillende soorten tochten die wij al bieden. Een veel voorkomende combinatie is de borrelboot met hapjes & drankjes en daarnaast waterdicht aan boord!

 

Reacties van eerdere opvarenden:

De keuze van gedichten is werkelijk erg goed, hij draagt ze erg goed voor, en het is echt geweldig om even door de ogen van de dichters naar de stad te kijken

Ik denk dat de gedichten je bijblijven bij alle volgende keren dat je in Utrecht bent!

 

Het tarief voor de dichter aan boord is voor 2 uur varen € 95,- incl. BTW.

Daarnaast gelden er verschillende tarieven voor de verschillende soorten vaarten waarmee u kunt combineren.

Comments are closed.

NederlandsEnglishDeutschFrançais
Contact of vragen?
close slider